Valoon päin

Valon määrä kasvaa nyt päivä päivältä hurjaa vauhtia ja päivän pituus alkaa olla kelvollinen jo näilläkin korkeuksilla. Tänään aurinko nousi täällä Oulussa kello 9.49 ja laski 15.08. Viikon kuluttua päivä on 53 minuuttia pidempi. Ja pian ennen kuin huomaammekaan valoisaa onkin yötä päivää.

Hienointa on, jos on mahdollisuus käydä ulkoilemassa päivittäin juuri silloin, kun on valoisaa tai ainakin vapaahetkinään.. Valo ja aurinko hoitavat meitä, saamme tärkeää D-vitamiinia muun muassa jaksamisen tueksi.

Auringonnousut ja -laskut jaksavat ihastuttaa meitä kerta kerran jälkeen. Kauniin punertavissa sävyissä juuri ennen kuin aurinko painuu mailleen tai kohoaa uudelleen aamulla loistoonsa on jotain hyvin kaunista, toiveikkuutta herättävää ja jopa pyhää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *