Puuhengittäminen rentouttaa ja on hyvin hauskaa

Olen jo pitkään käynyt välillä halailemassa muutamaa puuta lenkkipolun varrella. Se on tuntunut mukavalta, lämpimältä ja voimaannuttavalta.

Nyt puiden halailu on mennyt ihan uusille ulottuvuuksille puuhengitysmenetelmän avulla. Aivan ihanaa hommaa. Kerrassaan rentouttavaa ja erittäin hauskaa. Puuhengityksessä näkökulma myöskin muuttuu aivan toiseksi kuin halaamisessa 😉 .

Sain kouluttautua metsuri, metsätieteilijä, metsän rakastaja Mirja Nylanderin kehittämässä menetelmässä puuhengityksenohjaajaksi, ensimmäisten joukossa Suomessa. Tätä hyvän olon sanomaa me uudet ohjaajat lähdemme levittämään maailmalle. Toivottavasti sinäkin tulet mukaan!

Ilmoittelen puuhengityskursseista tällä sivustolla ja Facebookissa myöhemmin. Jos sinulla on nyt aikaa, mene lempimetsääsi tai johonkin metsään kävelylle. Terveysvaikutukset ovat kiistattomia. Jo viidentoista minuutin oleskelu metsässä kohentaa terveyttä. Jos et juuri nyt pääse metsään oikeasti, voit tehdä myös mielikuvamatkan lempimetsääsi. Myös se tekee hyvää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *