Rentoutusstudio

Rentoutusstudio Oulu tarjoaa rentoutuspalveluita livenä, appseina ja verkossa yksityisille, ryhmille ja yrityksille. Kurssien ja tuntien ohjaajana toimii monipuolisesti kouluttautunut ja erilaisia työyhteisöjä nähnyt Soile Suvanto, jolla on omakohtaista kokemusta stressistä, unettomuudesta ja avun löytymisestä rentoutusharjoittelun avulla.  

”Ohjaan erilaisia rentoutustunteja räätälöitynä sekä yksityishenkilöille että ryhmille toiveiden ja tarpeiden mukaan. Pidän luentoja rentoutumisesta, stressistä, yhteydestä omaan itseen ja niiden vaikutuksesta hyvinvointiin. Voit tilata yrityksellesi oman rentoutuskurssin, joka toteutetaan esimerkiksi viikoittain yrityksen tiloissa. Rentoutushetket sopivat erinomaisesti yritysten hyvinvointipäivien yhteyteen.

Puuhengitys sopii myös mainiosti työhyvinvointipäivien virkistäväksi ohjelmanumeroksi tai vaikkapa polttariporukalle. Puuhengitys on suomalaisesta kansanperinteestä, tietoisuusmenetelmistä, meditatiivisista hengitystekniikoista sekä metsäluonnon hyvinvointivaikutuksista kehitetty harjoitustekniikka. Se on rentouttavaa ja myös hyvin hauskaa. Puuhengitysharjoitus voidaan toteuttaa esimerkiksi lähipuistossa tai pihalla, jossa on puita. Se ei vaadi aarniometsiin menoa.

Rentoutuskurssien tueksi voit ladata puhelimeesi rentoutuksia ja kuunnella niitä silloin, kun sinulle sopii. Rentoutusappsit toimivat itsenäisinä harjoituksina ilman kurssille osallistumista. Löydät laadukkaat ja tehokkaat 10 minuutin mittaiset rentoutukset sekä stressin taltuttamiseen että unen saamiseen GooglePlaystoresta. Rentoutusappsit toimivat Android -laitteilla ja löydät ne googlen playstore -sovelluksesta hakusanalla rentoutusapps.

Myös Youtubesta löytyy rentoutuksia hakusanalla rentoutusstudio.