Youtube ja appsit

Youtubesta löytyy tällä hetkellä kaksi Rentoutusstudion tekemää laadukasta rentoutusta, toinen rentoutus on räätälöity parempaan uneen ja toinen helpottamaan kiputiloja. Löydät rentoutukset youtubesta hakusanalla  rentoutusstudio.

Lisäksi löydät Googleplaystoresta kaksi rentoutusappsia, toinen on tehty stressin taltuttamiseen ja toinen unen parantamiseen. Löydät 10 minuutin mittaiset rentoutukset hakusanalla rentoutusapps. Rentoutuksissa voit valita joko naisäänen tai miesäänen.

Rentoutuksia kannattaa alkuun kuunnella niin usein kuin se on mahdollista. Toiset saavat tuloksia heti ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen, toisilla vaikutukset tulevat pidemmän harjoittelun myötä. Kannattaa olla sinnikäs, sillä tutkimusten mukaan noin kolmen kuukauden säännöllisen harjoittelun myötä ”ihmeitä” alkaa tapahtua. Keho ja mieli alkavat antaa periksi ja rentoutua ja sitä myöten vointisi alkaa parantua.

Rentoutusappsit toimivat Android -laitteilla  Voit myös kopioida ao. linkin selaimeesi ja etsiä rentoutukset Googleplaystoresta sitä kautta:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.RentoutusApps.Stressi&hl=fi

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.RentoutusApps.Uni&hl=fi